Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2020

20-річного мешканця Пологівського району відправлено за грати на 15 років

Ювенальними прокурорами Пологівського відділу Токмацької місцевої прокуратури підтримувалося публічне обвинувачення відносно 20-річного мешканця Пологівського району за фактом замаху на умисне вбивство з корисливих мотивів 45-річного чоловіка, вбивства 17 – річного хлопця з корисливих мотивів та закінченого замаху на незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого (ч. 2 ст. 15, п. 6 ч. 2 ст. 115, п. 6 ст. 115, ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 289 КК України).
 
За даними слідства, вночі 21.03.2020 року зловмисник, будучи в стані алкогольного сп’яніння, в одному із сіл Пологівського району, з метою заволодіння транспортним засобом, металевим прутом умисно наніс кілька ударів по голові потерпілого 1975 року народження, якого помилково сприйняв за неповнолітнього власника транспортного засобу.
 
У подальшому того ж дня, зловмисник, зустрівши 17-річного хлопця, металевим прутом умисно наніс кілька ударів по голові та іншим частинам тіла, від чого продовжив наносити удари потерпілому, який був уже в непритомному стані, що спричинило смерть неповнолітнього.
 
Після цього зловмисник з метою заволодіння мопедом вбитого, спробував запустити двигун для подальшого руху, що йому не вдалося, після чого залишив мопед у вказаному місці та покинув місце скоєння злочину.
 
Вироком Куйбишевського районного суду Запорізької області обвинуваченого засуджено до 15 років позбавлення волі.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1122