Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2020

Прокуратура домоглась справедливого покарання грабіжника та крадія майна ПАТ «Укртелеком»

Комунарським відділом Запорізької місцевої прокуратури № 2 підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно місцевого жителя за фактом крадіжки державного майна та грабежу літньої жінки (ч. 3 ст. 185, ч. 2 ст. 186 КК України).
 
Досудовим слідством встановлено, що у липні 2018 року 40-річний мешканець обласного центру вирізав 480 метрів телефонного та провідникового кабелю магістральної лінії Комунарського району м.Запоріжжя на загальну суму майже 100 тисяч гривень. А у вересні вказаного року підозрюваний, на одній із вулиць Космічного мікрорайону, підійшов до незнайомої йому  80-річної жінки  та обома руками штовхнув її, від чого остання втратила рівновагу. Після цього, зловмисник вихопив у потерпілої мобільний телефон та зник з місця скоєння злочину.
Під час досудового розслідування та судового розгляду обвинувачений, усвідомлюючи невідворотність покарання, свою провину визнав, завдяки злагодженій роботі правоохоронців, під тиском беззаперечних доказів, суд підтримав принципову позицію прокурора, відправив злочинця за грати на 4 роки.
 

Автор: Пресслужба Запорізької обласної прокуратури
кількість переглядів: 1146