Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2020

10 років позбавлення волі загрожує мешканцю Бердянська за напад з ножем на власного племінника

Бердянською місцевої прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні  за ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

Досудовим розслідуванням встановлено, що наприкінці  липня 2020  року, приблизно пізно вночі знаходячись в одній із квартир міста Бердянська 60-річний мешканець Бердянська, під час раптово виниклого конфлікту зі своїм племінником, наніс йому два удари в життєво важливий орган – грудну клітину та живіт, спричинивши потерпілому тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани грудної клітини, проникаючого колото-різаного поранення в черевну порожнину з ураженням обудової кишки, лівої нирки, гемоперетоніуму.

Таким чином,  виконав усі дії, які вважав необхідними для доведення кримінального правопорушення до кінця, однак кримінальне правопорушення не було доведено до кінця з причин, що не залежали від його волі, оскільки потерпілому була своєчасно надана медична допомога.

Наразі вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.115, ч.1 ст.115 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1160