Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.07.2020

Судитимуть місцевого жителя, який неодноразово збував наркотики на території м. Запоріжжя

    Запорізькою місцевою прокуратурою №3, за наслідками проведення досудового розслідування кримінального провадження, скеровано обвинувальний акт до суду відносно місцевого жителя, який систематично збував психотропну речовину «Метамфетамін» та особливо небезпечний наркотичний засіб «Канабіс» (марихуана), за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 2 ст. 307 КК України.
      Досудовим розслідуванням встановлено, що протягом травня 2020 року, підозрюваний, неодноразово збував на території м. Запоріжжя за грошову винагороду місцевим жителям психотропну речовину та особливо небезпечний наркотичний засіб. Так, під час проведення слідчих дій із незаконного обігу вилучено психотропну речовину «Метамфетамін», загальною масою 0,3875г, та особливо небезпечний наркотичний засіб «Канабіс» (марихуана), загальною масою 24,137 г. Нагадаємо, що 31.05.2020 Ленінським районним судом м. Запоріжжя останньому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.
     Санкція статті за вказаний злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1238