Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2020

Дніпропетровський апеляційний суд залишив без змін рішення суду першої інстанції щодо винуватця смертельної ДТП

Відділом процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Запорізької області відстояно позицію щодо реальної міри покарання водію, який спричинив ДТП  в результаті якого загинула жінка та травмувались троє пасажирів зустрічного автомобілю, з яких двоє дітей 2016 та 2018 року народження.   
 
Так 06.01.2019 приблизно о 16 годині 20 хвилин, водій автомобіля «Audi A4» мешканець м. Мелітополя, здійснюючи рух по автодорозі Харків-Сімферополь, на території Мелітопольського району, Запорізької області, не впорався с керування та допустив виїзд на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем «Chevrolet Lacetti» під керуванням мешканця м. Дніпро, Дніпропетровської області. Внаслідок ДТП пасажири зазначеного  автомобіля загинула на місці пригоди. Водій автомобілем «Chevrolet Lacetti» та малолітні пасажири отримали різного ступеню тяжкості тілесні ушкодження.
За результатами судового розгляду Індустріальним судом м. Дніпропетровська винуватцю ДТП призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1473