Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.05.2020

Винуватцю летальної ДТП повідомлено про підозру

Запорізькою місцевою прокуратурою №3 повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч.2 ст.286 КК України 34-річному місцевому жителю за фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.
 
Так, 08 травня 2020 року, приблизно о 02 годині 20 хвилин підозрюваний водій, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, рухаючись по проїзній частині вул. Чубанова в м. Запоріжжі, застосував небезпечний маневр відвороту керма вліво, чим спричинив боковий занос керованого автомобілю, його послідуючий виїзд за межі проїжджої частини в кювет та наступне перекидання автомобілю на дах. Внаслідок даної дорожньо-транспортної пригоди 40-річний пасажир автомобілю загинув на місці пригоди.
08.05.2020 водія, що вчинив ДТП, затримано в порядку ст.208 КПК України.  Наразі на розгляді суду знаходиться клопотання про застосування відносно затриманого винуватця ДТП запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Санкція статті за вказаний злочин за ч.2 ст.286 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.
На даний час досудове розслідування триває.
 

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1491