Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.04.2020

Прокуратура домагається зміни вироку суду за пропонування хабара поліцейському

Оріхівським відділом Токмацької місцевої прокуратури після апеляційного розгляду продовжується підтримання державного обвинувачення в суді у кримінальному провадженні за ч.3 ст. 369 КК України, а саме за фактом надання неправомірної вигоди громадянином Є. начальнику СВ Оріхівського ВП Пологівського ВП ГУ НП в Запорізькій області за повернення вилученого автомобіля. 
 
         Так, вироком Оріхівського районного суду Запорізької області від 16.09.2019 змінено кваліфікацію діяння громадянина Є. з ч. 3 ст. 369 КК України на ч.1ст. 369 КК України та призначено останньому покарання у вигляді штрафу.
Не погоджуючись з вказаним рішенням суду першої інстанції прокурором Оріхівського відділу Токмацької місцевої подано апеляційну скаргу.
За результатами розгляду апеляції прокурора Запорізькім апеляційним судом 12.03.2020 вищевказаний вирок Оріхівського районного суду Запорізької області скасовано та призначено новий розгляд провадження у суді першої інстанції.
На теперішній час судовий розгляд триває.
         За скоєння даного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1479