Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.03.2020

Суд виніс вирок шахрайці, яка ошукала літніх жінок на 150 тис. грн

Василівським відділом Енергодарської місцевої прокуратури підтримувалось публічне обвинувачення у кримінальному провадженні передбаченому ч. 2 ст. 190 (шахрайство, вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб) КК України.
 
Встановлено, що зловмисниця, діючи з метою заволодіння чужими коштами, телефонувала особам та представлялась працівником поліції. Після чого, повідомляла останнім, що їхній родич скоїв дорожньо-транспортну пригоду та для вирішення питання про непритягнення його до кримінальної відповідальності необхідно надати грошові кошти.
Так, шахрайці вдалося ошукати трьох потерпілих на загальну суму понад  150 000 гривень.
Василівським відділом Енергодарської місцевої прокуратури під час підтримання публічного обвинувачення суду надано вичерпні та беззаперечні докази вини шахрайки і 19 лютого 2020 року Василівським районним судом винесено обвинувальний вирок, яким особу визнано винною за пред’явленим обвинуваченням, за принципової та наполегливої позиції прокурора, засуджено до максимального покарання у виді 3 років позбавлення волі та взято під варту в залі суду.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1976