Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.02.2020

До суду скеровано обвинувальний акт проти розповсюджувачів канабісу

За процесуального керівництва прокуратури області слідчим управлінням ГУНП в області закінчено досудове розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України відносно 6 членів організованої групи, які у період з травня 2018 року по серпень 2019 року займались збутом особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу (марихуани) на території м. Запоріжжя. Всього задокументовано 7 епізодів злочинної діяльності, під час обшуків вилучено понад 34 кг марихуани.
 
     Також, окрім наркотичних засобів у організатора даної групи під час проведення санкціонованого обшуку виявлено та вилучено вогнепальну зброю.
      За результатами розслідування 31.01.2020 прокурором затверджено обвинувальний акт та його скеровано до Хортицького районного суду  м. Запоріжжя для розгляду по суті.
      Обвинуваченим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до дванадцяти років з конфіскацією майна.
       Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1526