Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.01.2020

На Запоріжжі виявили ще дві заправки, що працювали без дозвільних документів

За процесуального керівництва прокуратури Запорізької області, слідчими СУ ФР ГУ ДФС у Запорізькій області спільно з оперативними співробітниками ДФС у Запорізькій області, із залученням ряду необхідних спеціалістів,  15 січня 2020 року на підставі ухвал слідчих суддів проведено 2 обшуки на двох автозаправних станціях на території Камянсько-Дніпровського району Запорізької області, які здійснювали реалізацію автомобільного скрапленого газу.
В ході обшуків встановлено відсутність на АЗС дозвільних документів необхідних для здійснення господарської діяльності із зберігання та роздрібного продажу скрапленого газу. Обладнання, яке використовувалось для здійснення вказаної діяльності вилучено, в тому числі шляхом демонтажу з місць незаконного розташування. Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей  на загальну суму приблизно 3 млн.гривень.
Наразі вживаються заходи для встановлення осіб причетних до незаконної діяльності. 
Досудове розслідування триває. Попередня кваліфікація правопорушення – ч.1 ст.204 КК України (обіг незаконно виготовлених підакцизних товарів) та ч.1 ст.272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).
 
 

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1751