Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.12.2019

До 6 років позбавлення волі може отримати посадова особа одного з Запорізьких підприємств за порушення авторського і суміжних прав

         Мешканцю Запоріжжя оголошено підозру за ч. 3 ст. 176 КК України за фактом умисного, незаконного відтворення творів науки та іншого умисного порушення авторського права і суміжних прав посадовою особою одного із приватних підприємств міста Запоріжжя.
   Так, за процесуальним керівництвом Запорізької місцевої прокуратури № 3 під час проведення досудового розслідування слідчим відділом Дніпровського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізької області з’ясувалось, що директором одного із приватних підприємств м. Запоріжжя під час здійснення господарської діяльності свого підприємства з виготовлення полімерної продукції незаконно використовуються технічні умови, запатентовані іншим приватним підприємством м. Запоріжжя, чим порушуються інтелектуальні та авторські права патентоутримувача.
   Шкода, завдана незаконними діями особою, повідомленою про підозру у кримінальному провадженні склала понад 40 000 грн.
              Санкція статті за вказаний злочини передбачає покарання у вигляді позбавлення волі, строком до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1338