Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.12.2019

Прокуратура області послідовно відстоює свою правову позицію у кримінальному провадженні щодо діяльності псевдо-реабілітаційного центру у м. Бердянськ

Прокуратура області послідовно відстоює свою правову позицію у кримінальному провадженні щодо діяльності псевдо-реабілітаційного центру у м. Бердянськ.
 
У серпні поточного року Бердянським міськрайонним судом визнано місцевого мешканця винним у вчиненні злочину, передбаченому ч.2 ст.146 КК України, а саме незаконному позбавленні волі, вчиненому щодо двох чи більше осіб, здійснюване протягом тривалого часу.
 
Із обставин провадження вбачається, що обвинувачений 01.08.2017 організував у м. Бердянськ центр соціально-психологічної реабілітації нарко та алкозалежних громадян з обмеженнями у вільному пересуванні реабілітантів, як по території центру, так і за його межами.
 
Не погоджуючись з вироком суду, громадянин М. подав апеляційну скаргу з вимогою скасувати вирок та виправдати його.
 
За активної позиції галузевого відділу прокуратури області Запорізьким апеляційним судом підтверджено наявність складу злочину в діях засудженого та законність постановленого вироку судом І інстанції.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1552