Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.11.2019

За пограбування пенсіонера крадій - рецидивіст знову сяде до в’язниці

Запорізькою місцевою прокуратурою №1 здіснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 2 ст.186 КК України (грабіж) за фактом пограбування пенсіонера.
Так, 18.08.2019 у вечірній час зловмисник, який багато разів судимий за вчинення кримінальних правопорушень, на вулиці біля одного з будинків в Шевченківському районі м. Запоріжжя шахрайським шляхом намагався заволодіти коштами потерпілого. Спочатку грабіжник підкинув пенсіонеру свій гаманець та запропонував віддячити останньому фальшивою купюрою. Проте, після того як потерпілий дістав свої грошові кошти та зрозумів що його хотіли ошукати, зловмисник шляхом ривку заволодів коштами пенсіонера і зник з місця вчиненого злочину.
В подальшому грабіжника затримано працівниками поліції та останньому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
Вироком Шевченківського районного суду м. Запоріжжя від 01.11.2019, за принциповою позиції представника обвинувачення Запорізької місцевої прокуратури №1, обвинуваченого засуджено за ч. 2 ст.186 КК України до 5 років позбавлення волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1453