Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.11.2019

Мешканця Новомиколаївського району засуджено до позбавлення волі за скоєння умисних тяжких тілесних ушкоджень своєму гостю, що спричинило смерть потерпілого

За процесуального керівництва Новомиколаївського відділу Токмацької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.
Нагадаємо, 18.04.2019 місцевий житель, який у ході вживання алкогольних напоїв, на ґрунті особистих неприязних відносин, діючи умисно та цілеспрямовано за допомогою дерев’яної палиці з прикрученою до неї металевою пластиною, наніс потерпілому, який перебував у нього вдома у якості гостя, не менше 20 ударів в область голови від яких 21.04.2019 останній помер у реанімаційному відділенні лікувального закладу.
Так, вироком Вільнянського районного суду від 01.11.2019 обвинуваченого визнано винним у вчиненні вказаного злочину та призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.
Водночас, у ході судового засідання, під тиском беззаперечних доказів, обвинувачений свою вину в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні визнав повністю.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1552