Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.10.2019

За процесуального керівництва прокуратури у кримінальному провадженні за фактом викрадення людини проведено санкціоновані обшуки та затримано 2 осіб

Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ст.146 КК України за фактом викрадення людини.
В межах даного кримінального провадження, 21.10.2019 Бердянською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Бердянського ВП ГУНП в Запорізькій області та працівниками СБУ в Запорізькій області проведено санкціоновані обшуки за адресами фігурантів в ході яких вилучено: гладкоствольна рушниця та набої на неї 15 штук, травматичний пістолет «Зеракі» та набої до нього, документі, комп’ютерна техніка. Також, в приміщенні КП «БТІ» Бердянської місцевої ради та за місцем мешкання фігурантів було вилучено ряд документів, які свідчать про наміри останніх в заволодінні нерухомим майном потерпілих.
Відомості про вказане кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та почато кримінальне провадження.
За результатами проведених першочергових заходів 2 особи затримано у порядку ст. 208 КПК України.
Окрім цього, в діях затриманих осіб вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.190 КК України (шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки).
Наразі готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та клопотання відносно обрання підозрюваним запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1861