Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2019

До адміністративної відповідальності притягнуто співробітника відділу охорони ДУ «Оріхівська виправна колонія (№88)»

За участю Оріхівського відділу Токмацької місцевої прокуратури розглянуто адміністративний матеріал відносно молодшого інспектора відділу охорони державної установи «Оріхівська виправна колонія (№88)».
В судовому засіданні встановлено, що останній будучи молодшим інспектором відділу охорони державної установи «Оріхівська виправна колонія (№88)», достовірно знаючи про необхідність подати щорічну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, без поважних причин її не подав, чим вчинив адміністративне правопорушення пов’язане з корупцією, відповідальність за яке передбачено ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, а саме: несвоєчасне подання без поважних причини декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
В судовому засіданні суб’єкт адміністративного корупційного правопорушення вину визнав в повному обсязі. Обставини скоєного правопорушення не заперечував.
За результатами розгляду зазначеного протоколу Оріхівським районним судом особу визнано винною у вчиненні правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 172 – 6 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1738