Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.09.2019

Прокуратурою області для участі у проведенні слідчих дій у кримінальному провадженні викликається депутат Запорізької обласної ради

Прокуратура Запорізької області повідомляє, що триває досудове слідство відносно одіозного депутата Запорізької обласної ради Гришина Я. за фактом скоєння кримінального правопорушення за ч.2 ст. 286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого). Слідчими та прокурорами виконано значний обсяг слідчих дій, забезпечено проведення та отримання висновків низки необхідних експертиз.

Нагадаємо, у 2018 році депутат обласної ради, керуючи автомобілем «Інфініті», скоїв наїзд на пішохода, який, внаслідок отриманих тілесних ушкоджень, помер.
Гришин Я., який протягом тривалого часу умисно і систематично ухиляється від явки до слідчого та прокурора для проведення слідчих дій викликається 13 вересня 2019 року о 10-00 год до прокуратури Запорізької області за адресою: м. Запоріжжя, вул. Олександра Матросова, буд.29а, кабінет №50 для участі у проведенні слідчих дій у кримінальному провадженні.
Повістка про виклик додається.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2092