Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.08.2019

Складено протокол про адміністративне правопорушення на матір, діти якої знайдені у таборі для безхатьків

В Засобах масової інформації поширено сюжет, відповідно до якого в м. Запоріжжі батьки нібито на 5 днів покинули своїх малолітніх дітей у таборі для безхатьків.
Перевіркою зазначеної інформації органами прокуратури з’ясовано, що 24.08.2019 до Управління патрульної поліції в Запорізькій області Департаменту патрульної поліції надійшло повідомлення про те, що двоє малолітніх дітей покинуті батьками та перебувають у таборі для безхатьків, що розташований неподалік від берега р. Дніпро. Виїздом на місце події працівниками поліції встановлено 2 дітей, віком 2 та 3 років, яких в присутності медиків вилучено у безхатченків та доставлено до лікарні. Медичним оглядом відхилень в стані здоров’я дітей не встановлено.
Цього ж дня мати загублених дітей звернулась до відділення поліції з проханням допомогти у їх розшуку. Жінка пояснила, що загубила дітей на пляжі під час відпочинку.
На матір складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 184 КУпАП України, яка передбачає відповідальність за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей та карається штрафом від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1718