Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.08.2019

Депутата Оріхівської районної ради притягнуто до відповідальності за фактом вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією

За участю прокурора Оріхівського відділу Токмацької місцевої прокуратури розглянуто адміністративний матеріал відносно депутата Оріхівської районної ради Запорізької області.
В судовому засіданні встановлено, що остання будучи депутатом Оріхівської районної ради Запорізької області, достовірно знаючи про необхідність подати щорічну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, без поважних причин її не подала, чим вчинила адміністративне правопорушення пов’язане з корупцією, відповідальність за яке передбачено ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, а саме: несвоєчасне подання без поважних причини декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
В судовому засіданні остання вину визнала в повному обсязі. Обставини скоєного правопорушення не заперечувала.
За результатами розгляду зазначеного протоколу Оріхівським районним судом особу визнано винною у вчиненні правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 172 – 6 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1591