Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.08.2019

До суду направлено обвинувальний акт по факту фальсифікації довідок про проходження медичних оглядів у одному з лікувальних закладів м. Бердянськ

Бердянською місцевою прокуратурою здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.1 ст.190, ч.2 ст.15, ч.2 ст.190, ч.3 ст.368 КК України.
Так, наприкінці листопада 2018 року медична сестра терапевта КУ БМР «Бердянське ТМО», з метою отримання неправомірної вигоди за вирішення питання про позитивне та швидке проходження медичних оглядів кандидатами у водії транспортних засобів домовилась з в.о. завідуючого вказаного відділення - лікарем-офтальмологом, фальсифікувати медичну документацію щодо проходження громадянами медичних оглядів та надавати медичні довідки щодо придатності до керування транспортним засобом за грошову винагороду.
Слідством встановлено, що вищевказані особи за період листопада - грудня 2018 року сфальсикували 5 довідок за грошову винагороду.
Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено, обвинувальний акт з додатками направлено для розгляду до Бердянського міськрайонного суду.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1603