Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.08.2019

Апеляційний суд задовольнив вимоги прокурора та призначив злочинцю покарання у виді 7 років позбавлення волі за незаконне заволодіння транспортним засобом

Органи прокуратури Запорізької області гостро реагують на випадки неправильного застосування Закону, у тому числі у кримінальних провадженнях проти власності.

Так, Вільнянським райсудом області громадянина Ф., 1992 року народження, який чотири рази судимий за корисливі злочини та знову вчинив незаконне заволодіння транспортним засобом, було засуджено до мінімального покарання у виді позбавлення волі передбаченого санкцією статті.

Обвинувачем вказаний вирок через його м’якість оскаржено у апеляційному порядку. Підставою для внесення апеляційної скарги стало те, що обвинувачений раніш вже притягався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортними засобами, упродовж 3 місяців скоїв 4 угони транспортних засобів, при цьому машини не були повернуті їх власникам.
Прокурорами галузевого відділу прокуратури області підтримано доводи вказаної апеляційної скарги, Запорізький апеляційний суд задовольнив вимоги прокурора та призначив винній особі необхідне та достатнє реальне покарання у виді 7 років позбавлення волі реально.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1508