Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.08.2019

За принципової позиції прокуратури, грабіжник опинився під вартою

Завдяки належному процесуальному керівництву Комунарського відділу Запорізької місцевої прокуратури № 2 повідомлено про підозру та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до злочинця, який вчинив грабіж із застосуванням насильства та проникненням у приміщення.
Відтак, 41-річний раніше судимий за вчинення злочинів проти власності місцевий житель на шлях виправлення не став та знову скоїв аналогічний тяжкий злочин проти власності за наступних обставин: перебуваючи на території Комунарського району Запоріжжя, діючи з корисливих мотивів, зайшов до приміщення кіоску, де, із застосуванням насильства з метою подолання опору потерпілої, викрав грошові кошти.
Грабіжника затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.186 КК України, та до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
За вчинення вказаного кримінального правопорушення чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, процесуальне керівництво здійснюються Комунарським відділом Запорізької місцевої прокуратури № 2.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1511