Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.07.2019

На лаві підсудних опинився зловмисник, який у поліцейський формі вчинив розбійний напад на 72-річну жінку

За фактом вчинення в квітні 2019 року в селі Розумівка Запорізького району області розбійного нападу з метою заволодіння грошовими коштами потерпілої в особливо великих розмірах, на лаві підсудних опинився  27-річний мешканець міста Запоріжжя.
 
Як раніше повідомлялось, вказана особа, за попередньою змовою з трьома невстановленими особами, будучи одягнутими у фірмовий одяг працівників поліції, здійснили зухвалий розбійний напад на 72 річну потерпілу, мешканку с. Розумівка, Запорізького району області. Під виглядом працівників поліції, зловмисники потрапили на територію домоволодіння, де застосувавши фізичне насильство повалили потерпілу на підлогу, з метою подолання її опору зв’язали руки пластиковим хомутом та почали наносити удари по різним частинам тіла та погрожувати предметом, схожим на пістолет. Обшукавши домоволодіння нападники заволоділи грошовими коштами потерпілої.
 
Запорізьким відділом Запорізької місцевої прокуратури №2 обвинувальний акт відносно особи П. за ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 353, ч. 1 ст. 263 КК України скеровано до Запорізького районного суду Запорізької області для розгляду по суті.
 
Зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від 8 до 14 років із конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1404