Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.07.2019

На лаві підсудних опинився зловмисник, який заволодів вирукою одного з закладів Запоріжжя

Завдяки належному процесуальному керівництву Запорізької місцевої прокуратури № 2 закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно раніше судимого чоловіка, який намагався «збагатитись» за рахунок виручки одного із закладу відпочинку, розташованого у Вознесенівському районі  Запоріжжя.
 
Так, вказаний громадянин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, в якості відвідувача кафе «Акваріум», яке розташоване по бульвару Шевченка в Запоріжжі, з метою викрадення грошових коштів, зайшов за барну стійку, де в цей момент знаходилась бармен, та із застосуванням насильства до останньої, зокрема шляхом нанесення удару в обличчя, заволодів добовою виручкою кафе.
 
Злочинця затримано в порядку ст. 208 КПК України, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 КК України, та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні завершено, обвинувальний акт скеровано для розгляду по суті до Орджонікідзевського районного суду Запоріжжя.
 
Санкція статті за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1589