Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.07.2019

Під вартою опинився злочинець, який зґвалтував жінку

Завдяки належному процесуальному керівництву Комунарського відділу Запорізької місцевої прокуратури № 2 повідомлено про підозру та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до зловмисника, який, погрожуючи фізичною розправою, зґвалтував 40-річну жінку.
 
Так, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 47-річний чоловік, хворий на «Вірус імунодефіциту людини», затягнув потерпілу у хащі та повалив на землю. Злякавшись, жінка почала чинити опір, проте, продовжуючи свій злочинний намір, правопорушник вдарив потерпілу та почав висловлювати погрози. Використовуючи безпорадний стан жінки зловмисник зґвалтував її.
 
Злочинця затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 152 КК України, та до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Санкція статті за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачає до 5 років позбавлення волі.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, процесуальне керівництво здійснюються Комунарським відділом       Запорізької місцевої прокуратури № 2.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1676