Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.07.2019

Під вартою опинився зловмисник, який пограбував чоловіка в Запоріжжі

Завдяки належному процесуальному керівництву Комунарського відділу Запорізької місцевої прокуратури № 2 повідомлено про підозру та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до злочинця, який вчинив грабіж із застосуванням насильства.
 
Відтак, що 24-річний раніше засуджений за вчинення злочинів проти власності місцевий мешканець, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, на шлях виправлення не став та знову скоїв аналогічний злочин.
 
Бажаючи легкої наживи, молодик запримітив потерпілого на території залізничного вокзалу у Комунарському районі Запоріжжя, підійшов до 48-річного чоловіка та, застосовуючи насильство, заволодів грошовими коштами, мобільним телефоном та іншим майном потерпілого.
 
Грабіжника по «гарячих слідах» затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України, та до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
За вчинення вказаного кримінального правопорушення хлопцю загрожує до 6 років позбавлення волі.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, процесуальне керівництво здійснюються Комунарським відділом       Запорізької місцевої прокуратури № 2.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1499