Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.07.2019

Завдяки втручанню прокуратури затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання громадянина до якого судом застосовано адміністративний арешт

За результатами проведеної перевірки прокуратурою Запорізької області, співробітники поліції затримали громадянина М., який з минулого року ухилявся відбувати адміністративне стягнення у вигляді адміністративного арешту, та помістили останнього до ізолятора тимчасового тримання для відбування цього виду стягнення.
 
У минулому році районним судом в області вказаного чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності та призначено йому адміністративний арешт на строк 5 діб за неодноразове порушення протягом року правил керування транспортним засобом. Однак громадянин М. у добровільному порядку не бажав нести відповідальність за свої протиправні дій та всіляко ухилявся від відбування адміністративного арешту, у зв’язку із чим його було затримано.
 
Чинним законодавством визначено, що адміністративне стягнення є мірою відповідальності і застосовується з метою виховання особи, яка вчинила адміністративне правопорушення, в дусі додержання законів України, поваги до правил співжиття, а також запобігання вчиненню нових правопорушень як самим правопорушником, так і іншими особами.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1674