Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2019

Під вартою опинився зловмисник, який вбив жінку

Завдяки належному процесуальному керівництву Комунарського відділу Запорізької місцевої прокуратури № 2 повідомлено про підозру зловмиснику, який скоїв умисне вбивство 38-річної жінки.
 
Встановлено, що 41-річний мешканець Комунарського району Запоріжжя запросив до своєї квартири жінку, з якою у нього виник словесний конфлікт, та на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, маючи умисел на умисне вбивство, завдав жертві не менше 10-ти ударів по голові. Від отриманих травм потерпіла загинула на місці злочину. Продовжуючи свій злочинний умисел, чоловік розчленив труп жертви.
 
В результаті проведеного комплексу спільних слідчих (розшукових) дій, вбивцю по «гарячих слідах» затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, та до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, процесуальне керівництво здійснюються Комунарським відділом       Запорізької місцевої прокуратури № 2.
 
Санкція статті за вчинення вказаного злочину передбачає покарання до 15 років позбавлення волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1454