Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2019

За результатами проведеного правоохоронцями вилучення банківських документів, підтверджено перерахування коштів по рахунках фіктивного підприємства

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом створення фіктивного підприємства, яке використовувалось для прикриття незаконної діяльності.
 
У кримінальному провадженні установлено, що у 2017 році невстановлені особи створили підприємство, зареєстрували його на номінального засновника та використали реквізити та документи для прикриття незаконної діяльності з метою заниження податкових зобов’язань підприємствам-вигодонабувачам.
 
У кримінальному провадженні на підставі ухвали слідчого судді у банківських установах проведено вилучення документів щодо вчинених фінансових операцій та руху коштів по рахунках, якими підтверджено отримання та подальше перерахування від фіктивного підприємства коштів по нікчемних господарських операціях.
 
На теперішній час досудове розслідування у провадженні триває. На виконання вказівок процесуального керівника працівниками СУ ФР ГУ ДФС в області вживаються заходи для встановлення всіх обставин злочину.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1412