Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2019

Повідомлено про підозру зловмиснику, який вчинив розпусні дії відносно власних малолітніх дітей

 Михайлівським відділом Енергодарської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 156 КК України, тобто вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи, вчинене членами сім’ї чи близькими родичами.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що місцевий житель смт. Пришиб Михайлівського району Запорізької області, який доводиться рідним батьком двом малолітнім дітям, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив відносно своїх дітей розпусні дій сексуального характеру, які виразились у оголені свого статевого органу у присутності малолітніх дітей та без застосування фізичної сили змушував вступити з ними в статеві зносини.
 
Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 156 КК України.
 
Досудове розслідування триває. Наразі слідчому судді Михайлівського районного суду подано клопотання щодо обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Санкція статті за вказаним кримінальним правопорушенням передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років позбавленням волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1535