Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.07.2019

На лаві підсудних опинився директор ТОВ, який заволодів бюджетними коштами на суму майже 580 тис. грн.

Гуляйпільським відділом Токмацької місцевої прокуратури за результатами досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом заволодіння керівником підрядної організації бюджетними коштами в особливо великих розмірах затверджено обвинувальний акт та скеровано до суду.
 
Обвинувальний акт скеровано до суду за підозрою директора одного з  товариств з обмеженою відповідальністю Полтави за ч.5 ст.191 КК України, який зловживаючи своїм службовим становищем, заволодів державними бюджетними коштами на суму  майже 580 тис. грн., отриманих від Департаменту капітального будівництва Запорізької обласної  державної адміністрації  в якості авансу на придбання будівельних матеріалів згідно умов договору  по об’єкту «Реконструкція покрівлі культурно-спортивного комплексу «Сучасник» у Гуляйполі.
 
Відтак, будівельні матеріали на об’єкт  поставлені не були та роботи, передбачені  проектно-кошторисною документацією, не проведені.
 
За вчинення вказаного злочину законом про кримінальну відповідальність передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком  до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1612