Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.06.2019

В прокуратурі області відбулась спільна нарада «Про стан додержання кримінально-виконавчого законодавства України щодо забезпечення режимних вимог, охорони, соціально-виховної роботи із в’язнями та прокурорського нагляду з цих питань» (фото)

6 червня в прокуратурі Запорізької області відбулась спільна нарада «Про стан додержання кримінально-виконавчого законодавства України щодо забезпечення режимних вимог, охорони, соціально-виховної роботи із в’язнями та прокурорського нагляду з цих питань» за участі керівництва прокуратури області та начальника Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації.
 
«Проведені органами прокуратури області, у тому числі і апаратом регіональної прокуратури перевірки засвідчили, що ні хто з нас не може гарантувати не повторення ситуації подібній той, яка сталась у Одесі. Режимні вимоги у повній мірі не дотримуються у жодній установі виконання покарань та попереднього ув’язнення області. Впевнений, у наступних доповідях будуть озвучені невтішні цифри, скільки потрапляє до охоронюваних зон телефонів, наркотиків, грошей, алкоголю, тощо», - зазначив заступник прокурора області Юрій Вознюк.
 
Заступник прокурора області зупинився на проблемних питаннях окремих виправних колоній регіону та заслухав пояснення з приводу порушень від начальників даних установ.
 
«Звертаюсь до усіх присутніх про необхідність активізації роботи працівників ДКВС на вказаному напрямку та принципової позиції прокурорів щодо неухильного додержання вимог законодавства працівниками установ», - підсумував свій виступ Юрій Вознюк.
 
В результаті наради були напрацьовані шляхи подолання існуючих проблем та окреслено подальші плани на даному напрямку діяльності.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1609