Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.05.2019

Прокуратура вимагає обрання виняткового запобіжного заходу у виді тримання під вартою для раніше судимого неповнолітнього, який знову вчинив злочин

На Запоріжжі правоохоронці встановили особу, яка вчинила крадіжку майна в одному з магазинів Дніпрорудного. Ним виявися раніше судимий 14-річній підліток.
 
 Слідчими разом з процесуальним керівником зібрано достатньо доказів та неповнолітньому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України з кваліфікуючою ознакою – повторність, оскільки останній на час вчинення злочину вже перебував під судовим слідством за вчинення ряду крадіжок та йому обирався запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
 
З урахуванням особи неповнолітнього, тяжкості вчиненого злочину та наявності фактів порушення процесуальних обов’язків покладених на нього судом, прокурор звернувся до суду з клопотанням про обрання йому виняткового запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Слідчим суддею підтримано доводи прокурора та неповнолітнього підозрюваного 2004 року народження поміщено під варту на 60 днів.
 
 Наразі, досудове розслідування триває та перебуває на контролі прокуратури області.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1524