Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.05.2019

Засуджено зловмисника, який надавав власне помешкання для вживання наркотиків наркозалежними особами

На початку січня 2019 року правоохоронці отримали повідомлення про те, що мешканець Хортицького району Запоріжжя надає своє помешкання для вживання наркотичних засобів наркозалежним особам.
 
Відтак, в ході санкціонованого обшуку квартири було виявлено п’ятьох осіб, які відвідували квартиру для вживання наркотичних засобів. Також було виявлено використані шприци із залишками наркотичних речовин.
 
За результатами досудового розслідування, мешканцю Хортицького району Запоріжжя пред’явлено обвинувачення за ч.1 ст.317 КК України -  організація або утримання місць для незаконного вживання або виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення з цією метою. Обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.
 
На теперішній час судовий розгляд кримінального провадження закінчено. Прокурором Запорізької місцевої прокуратури №3 у судовому засіданні повністю доведено надання обвинуваченим помешкання для вживання наркотиків 5 наркозалежним особам.
 
Надані прокурором докази повністю прийнято судом та обвинуваченого засуджено за ч.1 ст.317 КК України до трьох років позбавлення волі з іспитовим строк на один рік. 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1763