Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.05.2019

Раніше судимий мешканець Києва, який зберігав наркотичні засоби в особливо великих розмірах, опинився на лаві підсудних

За процесуального керівництва прокуратури Запорізької області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розслідуваному слідчим відділом Управління СБ України в Запорізькій області, стосовно мешканця Києва за ч. 3 ст. 309 КК України за ознаками незаконного зберігання наркотичних засобів в особливо великих розмірах.
 
Як встановлено слідством, зазначений громадянин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних засобів, але був звільнений відповідно до положень ч. 4 ст. 309 КК України у зв’язку з проходженням лікування від наркоманії, діючи повторно, усвідомлюючи незаконність своєї діяльності, зберігав за місцем свого проживання у Києві особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс (марихуану) загальною вагою 3,7 кг.
 
За результатами проведеного обшуку наркотичну речовину слідчим органом вилучено. За принципової позиції прокуратури області стосовно підозрюваного судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави у розмірі більше 384 тис. грн.
 
Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк до восьми років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1385