Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.01.2019

За принципової позиції прокуратури засуджено двох зловмисників, які на смерть забили чоловіка похилого віку в Запоріжжі

Запорізькою місцевою прокуратурою № 1 забезпечено належне підтримання  публічного обвинувачення у кримінальному провадженні відносно двох раніше судимих мешканців  Запоріжжя, які спричинили тяжкі  тілесні ушкодження чоловіку похилого віку, в наслідок чого останній помер. 
 
Встановлено, що у січні 2015 року, раніше судимі зловмисники, кожен з яких перебував в стані алкогольного сп'яніння, на одному із спортивних майданчиків Шевченківського району Запоріжжя,  під час конфлікту з чоловіком похилого віку, 1939 року народження, нанесли останньому удари ногами та руками по голові і тулубу, внаслідок чого настала смерть потерпілого.
 
В ході судового розгляду злочинці повністю не визнавали своєї провини. Натомість, стороною обвинувачення у ході досудового розслідування було зібрано вичерпні та беззаперечні докази вини злочинців, з огляду на які, Шевченківським районним судом Запоріжжя винесено обвинувальний вирок, яким злочинців визнано винними за пред’явленим обвинуваченням та за наполегливої позиції прокурора, засуджено до 9 років позбавлення волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1838