Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.01.2019

Депутатів Оріхівської райради та Таврійської сільради визнано винними у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення

За участю прокурорів Оріхівського відділу Токмацької місцевої прокуратури розглянуто корупційні матеріали відносно депутатів Оріхівської районної ради та Таврійської сільської ради.
 
Встановлено, що особи будучі депутатами вищевказаних органів самоврядування та достовірно знаючи про необхідність подати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, без поважних причин не подали її у встановлений строк та вчинили адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, відповідальність за яке передбачено ч.1 ст. 172-6 КУпАП, а саме несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функції держави або місцевого самоврядування.
 
В судовому засіданні суб’єкти адміністративного корупційного правопорушення вину визнали в повному обсязі. Обставини скоєного правопорушення не заперечували.
 
За результатами розгляду зазначених протоколів Оріхівським районним судом депутатів визнано винними у вчиненні правопорушення та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.
 
Робота на вказаному напрямку триває.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1839