Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.12.2018

Протягом поточного року керівництвом прокуратури здійснено понад 100 особистих прийомів громадян

Протягом 11 місяців 2018 року до органів прокуратури області надійшло понад 12,1 тисяч звернень. З числа звернень, що надійшли - майже 7 тисяч вирішено по суті, а понад 60  звернень заявників задоволено.
 
Велика увага приділяється особистим прийомам громадян, у тому числі за місцем їх мешкання. Зокрема, працівниками органів прокуратури області прийнято понад 4,6 тисяч громадян.
 
Для порівняння, таку ж кількість громадян прийнято всіма працівниками органів  прокуратури шістьох  областей (Волинської, Житомирської, Івано-Франківської, Луганської, Рівненської, Чернівецької).
 
Керівництвом прокуратури області здійснено 106  особистих прийомів громадян.
 
Особисто прокурором Запорізької області прийнято понад 270 громадян, і це перше місце по державі.
 
Також, належним чином налагоджено зв'язок з громадськістю, забезпечено систематичне та оперативне оприлюднення інформації, що знаходиться у володінні органів прокуратури.
 
Зокрема протягом 11 місяців поточного року органами прокуратури Запорізької області розглянуто 215 інформаційних запитів.
 
Про ефективність роботи органів прокуратури області говорять і ряд листів громадян, в яких вони позитивно оцінюють роботу працівників органів прокуратури, їх професійність та висловлюють подяку за реальну допомогу та поновлення їх прав. 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1953