Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2018

На лаві підсудних опинився зловмисник, який придбав та зберігав наркотичні засоби

Бердянською місцевою прокуратурою здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за  ч.2 ст.309 КК України, за фактом незаконного придбання, перевезення та зберігання наркотичного засобу у великих розмірах. Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено та обвинувальний акт з додатками направлено для розгляду до Бердянського міськрайонного суду.
 
Правоохоронцями було встановлено, що у жовтні 2018 року, правопорушник М., з метою незаконного придбання наркотичного засобу «метадон» для власного вживання, по телефону замовив 28 згортків з наркотичним засобом у невстановленої під час досудового розслідування особи, матеріали відносно якої виділено в окреме провадження.
 
В подальшому, знаходячись на автовокзалі у місті Бердянськ, зловмисник отримав від невстановленої особи з Запоріжжя посилку з продуктами харчування, в якій знаходились полімерні згортки чорного кольору з вищезгаданим наркотичним засобом. В подальшому зловмисника затримали правоохоронці.
 
Наразі горе-покупець опинився на лаві підсудних.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1602