Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.03.2018

Заступника начальника з інвестиції Бердянської філії ДП «Адміністрація морських портів України» притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення вимог фінансового контролю

Результатом чергової спільної перевірки органів прокуратури області та Нацполіції з питань додержання посадовими особами вимог антикорупційного законодавства, стало виявлення порушення вимог фінансового контролю в діях заступника начальника з інвестиції Бердянської філії ДП «Адміністрація морських портів України».
 
Встановлено, що Р. в порушення вимог ч.2 ст.52 Закону України «Про запобігання корупції» не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни в майновому стані щодо придбаного у лютому минулого року у власність автомобіля марки Mercedes-Benz B 170, вартістю 313 280 грн.
 
За вказаним фактом порушення вимог фінансового контролю 11.01.2018 управлінням захисту економіки в Запорізькій області Національної поліції України стосовно особи Р. складено протокол за ч.2 ст. 172-6 КУпАП.
 
Бердянським міськрайонним судом за результатами розгляду справи особу Р. визнано винною з накладенням адміністративного стягнення у вигляді штрафу.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2854