Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.05.2017

У Запоріжжі на хабарі затримано чиновника Держпродспоживслужби (фото)

Запорізькою місцевою прокуратурою № 1 спільно з працівниками управління захисту економіки в Запорізькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та співробітниками Олександрівського ВП ДВП ГУНП в Запорізькій області в порядку ст. 208 КПК України затримано головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарії Управління Держпродспоживслужби в м. Запоріжжі, який отримав від комерційного директора одного з приватних підприємств неправомірну вигоду у сумі 4000 грн за оформлення та видачу документа дозвільного характеру.
 
Необхідно зауважити, що вказана служба новоутворена, співробітники були призначені на посади у січні поточного року.
 
На даний час вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
 
Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
 
      
 
                                     

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2886