Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.05.2024

Надання послуг із безперешкодного отримання посвідчення водія з щомісячним доходом у 170 тис. грн – підозрюється житель Запоріжжя

За процесуального керівництва прокурорів Дніпровської окружної прокуратури м. Запоріжжя повідомлено про підозру мешканцю Запоріжжя за фактом одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 3 ст. 369-2 КК України).
 
За даними слідства, житель міста Запоріжжя налагодив злочину схему збагачення на наданні «допомоги» з безперешкодного отримання водійських посвідчень.
 
За 14 тис. грн чоловік пропонував свої послуги з вирішення питання щодо успішного складення теоретичного та практичного іспитів у Територіальному сервісному центрі.
 
За попередніми даними організований «бізнес» міг приносити йому дохід не менше 170 тис. грн щомісячно.
 
Правоохоронці затримали підозрюваного в порядку ст. 208 КПК України після отримання обумовленої суми у розмірі 14 тис. грн.
 
Слідство триває, на причетність до організації злочинної схеми перевіряються службові особи ТСЦ.

 
Заходи з викриття здійснювались окружною прокуратурою спільно зі слідчими Головного управління Нацполіції в Запорізькій області та співробітниками Запорізького управління ДВБ Нацполіції України.

 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 441