Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.03.2024

Жителя Ульянівки викрито на зберіганні з метою збуту 45 кг канабісу

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької обласної прокуратури жителю Запорізького району повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, 52-річний мешканець села Ульянівки за місцем проживання  вирощував наркорослини та зберігав їх у висушеному виді для подальшої реалізації.
 
Під час обшуку території його домоволодіння правоохоронцями вилучено 45 кг нарковмісної рослинної сировини – «шишок» коноплі, вартість якої на «чорному ринку» складає понад 13,5 млн грн.
 
Також підозрюваного викрито на незаконному зберіганні  2 бойових гранат та 90 набоїв тощо.
 
Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі йому обрано  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу  УБН ГУНП в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 142