Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.05.2023

У Запорізькій обласній прокуратурі відбулася робоча зустріч з представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

18 травня 2023 року керівник обласної прокуратури Сергій Спільник зустрівся з представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Запорізькій області Михайлом Волковим. 
 
У заході також взяли участь головний спеціаліст відділу сприяння роботі регіональних представництв Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Ірина Карпенко, заступник керівника обласної прокуратури Петро Черний та начальник відділу обласної прокуратури Юрій Гаврилов.
 
                      
 
 
Під час робочої зустрічі обговорювалися питання додержання вимог законодавства в пенітенціарних установах області, забезпечення належних умов тримання та лікування в’язнів. 
 
                        
 
Досягнуто домовленостей про систематичний обмін інформацією щодо розгляду звернень про можливі порушення вимог законодавства у правоохоронній та пенітенціарній сферах. 
 
Учасники підкреслили необхідність подальшої співпраці між органами прокуратури та регіональним представництвом Уповноваженого з метою безумовного дотримання прав громадян, включаючи стандарти, які встановлені в Європейській конвенції з прав людини.
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 283