Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.03.2023

Зберігав з метою збуту майже 2 кг сухого канабісу – на Запоріжжі викрито місцевого мешканця

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької окружної прокуратури мешканцю Запорізького району повідомлено про підозру в незаконному придбанні та зберіганні особливо небезпечного наркотичного засобу з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).  
 
За даними слідства, 46-річний чоловік незаконно придбав та виготовив наркотичний засіб «канабіс», який зберігав за місцем свого проживання. Надалі планував збувати наркозалежним громадянам.  
 
Під час обшуку його домоволодіння правоохоронцями виявлено майже 2 кг сухого канабісу, розфасованого по пластиковим контейнерам, гроші в сумі 1300 доларів США та 7200 грн, а також  інші докази протиправної діяльності.
 
Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу поліції № 6 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаціїної політики
кількість переглядів: 1489