Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.11.2022

Перейшли на бік ворога - двом співробітникам держустанов природоохоронної сфери повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури двом громадянам України повідомлено про підозру у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).
 
За даними слідства, начальник одного з природоохоронних науково-дослідних відділень Приазовського національного природного парку та головний державний інспектор відділу рибоохоронного патруля після початку військової агресії рф добровільно перейшли на бік ворога та розпочали «службу» в незаконно створеному органі рибної інспекції.
 
З метою становлення і зміцнення окупаційної влади на захопленій території Запорізької області вони виконують вказівки керівників окупаційної адміністрації. Маючи спеціальні знання, підозрювані забезпечують контроль за використанням та виловом водних біоресурсів, а також систематично беруть участь у рейдах на воді спільно з російськими військовими.
 
Досудове розслідування здійснюють слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1496