Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.09.2022

На Запоріжжі взято під варту чоловіка, який намагався перевезти партію метадону на тимчасово окуповану територію

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя мешканцю Херсонщини повідомлено про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів, у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України). Наразі йому обрано запобіжний захід - тримання під вартою.
 
За даними слідства, 61-річний чоловік, перебуваючи у Запоріжжі, незаконно придбав наркотичний засоб – метадон. Надалі він планував розповсюджувати наркотик на тимчасово окупованій території Херсонської області. 
 
Його затримали у порядку ст. 208 КПК України при спробі перетину одного із блокпостів у Запоріжжі. При собі підозрюваний зберігав 400 г метадону. За цінами "чорного ринку" вартість вилученого правоохоронцями  з незаконного обігу наркотичного засобу складає майже 600 тис. грн. 
 
                                      
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Відділу поліції № 4 Запорізького районного управління Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Подати докази злочинів рф у застосунку: AppStore, Google Play 
або на сайті 
https://warcrimes.gov.ua 
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1277