Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.05.2024

Недопущення неправомірного втручання в діяльність суб’єктів господарювання – пріоритетне завдання органів правопорядку регіону

За ініціативи керівника Запорізької обласної прокуратури Сергія Спільника відбулась робоча зустріч із представниками бізнес-асоціацій Запоріжжя. 
 
 
У заході взяли участь очільники Головного управління Нацполіції та Управління стратегічних розслідувань в області, керівництво Запорізької торгово-промислової палати та Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України».
 
Під час заходу зазначено, що в умовах воєнного стану питання захисту інтересів суб’єктів господарювання та інвестиційної діяльності залишається актуальним, бо економіка країни має як ніколи працювати на забезпечення потреб мирного населення, збройних сил та держави в цілому. 
 
Акцентовано увагу на роботі з викриття як недоброчесних представників державних і правоохоронних органів, так і недобросовісних діячів у приватному секторі. Підкреслено необхідність впровадження інституту добропорядного бізнесу.
 
Першочерговим завданням є підвищення рівня довіри до правоохоронців, налагодження якісної комунікації та запровадження дієвого механізму взаємодії, - зазначив Сергій Спільник.
 
Представникам бізнесу запропоновано в кожному випадку прояву втручання в законну діяльність підприємств та організацій звертатись до уповноважених органів кримінальної юстиції.
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 29