Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.01.2022

Жорстоке вбивство подружжя - на Запоріжжі судитимуть місцевого мешканця

Прокурори Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя скерували до суду обвинувальний акт стосовно мешканця м. Запоріжжя за умисне вбивство літнього подружжя, вчинене з особливою жорстокістю (п.п. 1, 4 ч. 2 ст. 115 КК України).
 
За даними слідства, у серпні 2021 року 46-річний чоловік влаштував сварку з батьком колишньої співмешканки у під’їзді за місцем проживання останнього. Під час конфлікту підзрюваний спричинив ножові поранення 69-річному чоловіку від яких він помер на місці. Потім проник до квартири потерпілих, де наніс смертельні ножові поранення 70-річній жінці.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими відділу поліції № 4 Запорізького районного управління поліції Головного Управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1593