Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.09.2021

8 років позбавлення волі – на Запоріжжі оголошено вирок «кримінальному авторитету»

За публічного обвинувачення прокурорів Запорізької обласної прокуратури визнано винним місцевого «кримінального авторитета» у заволодінні транспортним засобом та заподіянні тілесних ушкоджень двом працівникам правоохоронного органу (ч. 2 ст. 289, ч. 2 ст. 345 КК України).
 
За даними слідства, у липні 2018 року місцевий мешканець, який займає відповідну ланку у кримінальному світі, і здійснює вплив на кримінальне середовище у регіоні, незаконно заволодів автомобілем у Комунарському районі м. Запоріжжя.  Під час спроби затримання вказана особа вчинила опір працівникам поліції, спричинивши їм тілесні ушкодження.
 
Вироком Комунарського районного суду м. Запоріжжя обвинуваченого засуджено до реального покарання у виді 8 років позбавлення волі.
 
Як раніше повідомлялось, обласною прокуратурою відносно вказаної особи до суду скеровано обвинувальний акт за фактом встановлення та поширення злочинного впливу (ч. 2 ст. 255-1 КК України).
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 2188